מתכון להכנת בריסקט מעושן על מעשנת בשרים פלאסט של Zgrill

אתם אנשים שבאמת אוהבים בשר? לא מזמן קניתם לעצמכם גם מעשנת בשרים פלאסט ואתם תוהים האם לא הגיע הזמן להעלות את דרגת הקושי של הבשרים שאתם מעשנים? אם כך, ברור מדוע אתם חושבים על בריסקט מעושן.

איך עושים את זה ואיך גורמים לכל האורחים לצאת מרוצים? כל הפרטים במאמר שלפניכם.

 

שימו לב לנתח עצמו

כל מי שאוהב בשרים יודע לומר שבריסקט הוא למעשה מלך הברביקיו, והאמת היא, שהוא גם הנתח הכי קשה להכנה. למעשה מדובר כאן על חזה הבקר, והקושי בהכנתו קשור לסיבים הקשים ולעצבים שהוא כולל בתוכו. עם זאת, אתם יכולים להיות בטוחים שאם תיקנו נתח איכותי ואם תקפידו על כך שהוא יהיה גדול וישקול משהו כמו 3 ק"מ, צפויה לכם הצלחה. בנוסף, אם יש לכם מעשנת איכותית של חברת zgrill, ברור שתוכלו להתמודד עם האתגר הזה על הצד הטוב ביותר ואין ספק שהאורחים שלכם ייצאו לגמרי מורצים. חשוב לדעת: הבישול שנרצה להעניק לנתח בריסקט הוא בישול כמה שיותר איטי כי רק כך נוכל לרכך אותו.

 

איך כדאי לתבל?

אי אפשר לדבר על רכישת בריסקט ועל העישון שלו, בלי לדבר גם על התיבול. חשוב לדעת שהתיבול כאן יכול להיות מאוד פשוט, כי לנתח עצמו יש טעמים חזקים במיוחד. לכן אנחנו ממליצים לכם למרוח אותו בשמן זית בצורה יסודית, ובנוסף, כדאי יהיה לפזר עליו פלפל שחור אך בכמות סבירה ולא יותר מידי מוגזמת. מבחינת החום והטמפרטורות: כדאי להתחיל את הבישול בחום יחסית נמוך ואז להעלות אותו, ככל שהבישול מתקדם. אחרי שלוש שבהן הנתח שלכם נמצא במעשנת, כדאי יהיה לבדוק את הטמפרטורה שאליו הוא הגיע. במידה והנתח שלכם לא הגיע ל 70 מעלות של חום פנימי, הוא צריך עוד זמן. בנוסף, אם יש צורך, כדאי יהיה להעלות את הטמפרטורה של המעשנת עצמה ל110 מעלות.

 

מה מגישים על יד?

אין ויכוח על כך שאם תכינו ארוחה שכוללת נתח כמו בריסקט, הוא יהיה גולת הכותרת והוא יהיה מרכז העניינים. יחד עם זאת, צריך גם לדאוג לכל מה שמסביב, כי בכל זאת צריך להוסיף עוד דברים על השולחן. לכן אנחנו מאוד ממליצים לכם לבחור מבעוד מועד את היין האדום המתאים, כי אין ספק שלנתח משמעותי כזה רק יין אדום יוכל להתאים. בנוסף, חשוב לדאוג לסלטים טעימים וטריים ואף ללחמים ופינוקים נוספים, כי כל אלה רק יחזקו את הכבוד שאתם נותנים לנתח שהכנתם. זו הולכת להיות ארוחה שכל החברים שלכם לא ישכחו כל כך מהר, מה שאומר שבקרוב יבקשו מכם גם לחזור על הפינוק הזה. בשרים טובים במעשנת זו חגיגה אמתית ולכן הגיע הזמן שתנסו להכין את מלך הברביקיו: הבריסקט המאתגר.

 

נתח בשר משובח

שתפ/י מתכון בקליק

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
תוכן עניינים
asael
אתר זה מציג שלל מתכונים מהמטבח של ברכה. בין היתר תוכלו למצוא מתכונים לבשר ועוף, תוספות, קינוחים ועוד.

רוצה לשתף מתכון אצל ברכה ? השאיר/י פרטים

מתכונים רלוונטיים

לא נמצאו מתכונים רלוונטיים

מאמרים רלוונטיים

סושי או סטייק: מתכון לארוחת ערב רומנטית

סושי או סטייק: מתכון לארוחת ערב רומנטית

אפשר לראות איזה זוג אתם לפי איך שאתם מגדירים ארוחה רומנטית: סטייק עשוי טוב עם
מתכון לסלט טוסט מושקע

מתכון לסלט טוסט מושקע

סלט טוסט איכותי מי מאתנו לא אוהב להשקיע בעצמו בארוחה קלה ובריאה אותה הוא מכין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצים לשאול את ברכה שאלה ?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם